reede, 30. oktoober 2009

Biokeemia


Pickup artistid on fucking parimad romantikud üldse. Teiste arvates. Nagu üks teatud maagiaga seotud karakter tõdes, on parim asi illusiooni juures see, et selle mõju on tõeline.

Mis siis paneb naisel vere käima ja mõistuse seisma? Noh, niivõrd palju kui "mehed on sead", on naised kassipojad. Mitte graatsilised kiisud vaid väiksed, abitud, pimedad, uudishimulikud, tähelepanuhäiretega, mängulusti ja tissituska täis wannabe-kiskjad. Veereta ainult palli nende ees ja tegevust jätkub neil niikaua, kui pall liigub, kui huviobjekt seisma jääb, kaob ka mängulust. Well guess what. Ma leidsin just lõngakera.

Ah et miks pickup artistid parimad romantikud on? Mäletad neid viimaseid stseene romantilise sisuga filmides, kus toimub kahe peategelase otsustav füüsiline kontakt suudluse näol? Kui sa siiamaani filmile (kasvõi pool)emotsionaalselt kaasa elasid, õhkad sa ikka mokaotsast ja kuigi kordades vähem, siis samad endorfiinid, mis kirjanduslikel kangelastel peaks suudeldes verre paiskuma, vallanduvad sinuski.
Artistid teevad kassipoegadega kõike seda ja rohkemgi. Ja kui nad lõpetavad, on naispoolte silmis romantikal hoopis suurem ja ilusam tähendus kui kunagi varem. Heck, artistid teevad naissoole sellega päris korraliku teene, aidates neil kogeda ja võib-olla isegi mõista seda, millele nad siiamaani ligi pole pääsenud.

Head hommikut.


2 kommentaari:

Märt ütles ...

Kuhu kadus pealkiri?

Tiiger ütles ...

Et vähemuste suhtes korrektne olla, muutsin ära. Ilmselgelt võib PUA ridadest leida ka neid.