teisipäev, 22. detsember 2009

Häid jõule!

(50. ja 51.)

Nädala +

Lõpuks ometi. Loodus teadis, et aeg on käes ja puistas kristalliseerunud vett ka meie õuele. Välja memmesid ja pallikesi meisterdama! Kellel külm hakkab, läheb tuppa ja keedab omale ühe mõnusalt kuuma piparmünditee, paneb sallid-kindad kuivama ja naudib küünlavalguses kuuse taustal ja kamina praksudes jõulude lähenemist.

Miski muudab mind talve ning jõulude tulles melanhoolseks. Ilus tunne on. Nii nagu peabki olema. Natuke kurb, ent samas väga soe. Kes ütleb, et jõulud on ainult kommertspüha ja ainult halab kinkidest ja kohustustest, saab minu käest... õppetunni selle kohta, kuidas olla rahulik ja hea ning mida jõulud tegelikult tähendavad. Andke oma südamest soojust ning märgake, kuidas maailm paremaks muutub. Olge soojad oma pere, sõprade ning lähedaste vastu.


Head inimesed,
Häid jõule!




Jõululaulude TOP 2009


10.
Enya võtmeks on püha rahu ning mis oleks rahulikum kui tema üks ilusamaid jõululugusid.

9.
Klassika. Kõlagu see siis Die Hardi lõputiitrites, vanalt vinüülplaadilt või raadiost, siiski teavad seda ning ümisevad kaasa kõik.

8.
Steve ütleb jällegi läbi kitarri seda, mida teinekord sõnadesse raske panna oleks.

7.
Ilus kelti stiilis mõtisklus. Stingi suust kõlab see veel eriti hästi.

6.
Ei saa ilma George Michaeli kurva, ent lootustandva noodiga hitita.

5.
Originaali autor, Greg Lake, kirjutas kunagi selle teose lootuses, et jõulude puhul pöörataks vähem tähelepanu kommertsile ning rohkem üksteisele. U2, vana mässukas, hoiab seda lugu siiani käigus.

4.
Klassika.


Ja TOP 3:


3.
Uhh, külmavärinad. Tuttav hääl laulmas üht parimatest jõululugudest.

2.
Mõnus kamina- ja kaisulugu.

1.
Ilusaim jõululaul. Perfektne mõte, viis ja teostus.


Nautige,
Cheers.

0 kommentaari: