neljapäev, 14. juuni 2007

Rikkad ei nuta

Mis mõttes sul pole veel Lexust, 4-miljonilist korterit ja poole kallimat maja?
Saamatu oled või?
Mesasja?
Ei saa?
Pole võimalik?

Ma usun, et enamus jääb järgi vaatama uhkele autole, mis linnatänava vaatest mööda vurab. "Jaa, kui minul selline oleks," õhkab iga teine. Telekat vaadates jälle, et "Oh, vaata, kuidas need elavad, küll tahaks omale ka nii uhket maja". Vaadatakse ja õhatakse, õhatakse ja vaadatakse, kuni tekib juba frustratsioon nendest ilusatest läikivatest ja kallistest hüvedest, mida "ainult rikkad endale lubada saavad". Kui küsida, et miks siis sul juba sellist autot, naist, jahti, lennukit, villat, suurkorporatsiooni, golfiväljakut või isiklikku spa'd veel pole, saab vastuseks, et: "Mul on nigel töökoht," või et "Ma ei saa seda oma palga juures kunagi lubada," või et "Oh, see on ju nii kallis, see pole minu jaoks," või et "Ainult rikkad võivad seda endale lubada" ja tuhandeid muid sarnaseid vastulauseid.

Mis sind ja rikast inimest eristab? Tõsiselt. Mis on sinu vastulause sellele, et mitte külluses elada ja endale lubada, mida tahad?

Ükskõik, mis see ka ei oleks, vastuväide jääbki ainult vastuväiteks - ükski põhjus ei ole tegelikult põhjus. See tähendab seda, et SA SAAD mida tahad, kui sa ainult käitud vastavalt. Ja vastavalt käitumine tähendab seda, et sa hakkad tegutsema kohe! Mis oleks vaja selleks, et sa saaksid näiteks miljonäriks? Viise, kuidas paljut saavutada on mitmeid, toon praegu ära ainult paar - oma ettevõte ja investeerimine.
Hakkame tagantpoolt:
Viimane samm: Miljonärlus
Eelviimane samm: kõrge passiivne sissetulek
Eelmine samm: oma ettevõte või investeermimistegevused
Eelmine samm: plaani koostamine
Eelmine samm: info, mida läheb vaja oma ettevõtte loomiseks või investeerimisalane info/koolitus:
Eelmine samm: soovituga pihta hakkamine
ESIMENE SAMM: otsustamine, et just sina saad rikkaks ja edukaks

Nii, et vaja on alustada algusest ja otsustada. Justnimelt otsustada. Mitte unistada, et "oh kunagi ehk saan minagi rikkaks ja ostan need ja need". Vaja on OTSUSTADA - "Jah, saan just seda mida tahan".

Alateadvus on võimas tööriist. Sisenda endale kogu aeg, et "mul läheb halvasti" ja sul lähebki halvasti. Sisenda "mul läheb hästi" ja lähebki hästi. Tuleb alateadvus enda kasuks tööle panna ja selle abil saavutada, mida tahad. Nii lihtne see ongi.

Edu teile, edukuse teel pürgijad! Tipus kohtume!

"Edu ei saavuta need, kes ei arvesta võimalusega, et nad võivad edukaks saada."
Brian Tracy

0 kommentaari: