kolmapäev, 5. oktoober 2011

10 kõige seksikamat naiste spordiala



10. Ujumine



Kui naised ujudes kostüümi ei kannaks, liigituks see spordiala ilmselt esimesele kohale. Ent sama juhtuks iga teise spordialaga. Ujudes näeb naiste voolujoonelist keha liikumises. Ja eks sõna „näkineid“ on ju päris hellitava tooniga.










9. Tennis



Tennist mängivad naisterahvad ei ole mitte ainult heas vormis vaid ka julged, enesekindlad ja moeteadlikud. Ei pelga nad seelikut ega kleiti.










8. Võistlustants



Graatsia iseloomustab neid naisterahvaid, kes tegelevad tantsuga. Väljapeetud graatsia. Kui sa peaksid kohvitassi sama graatsiliselt käes hoidma, siis läheb juba imelikuks, aga kui sa oskad tantsides jalga ja kaela peenetundeliselt sirutada, siis oled teeninud boonuspunkte.










7. Pokker



Ei ole ainult ilus keha see, mis teeb võistleva naise seksikaks. Kuigi, peab tunnistama, et pokkerilaua taga väga tihti koleda kehaga naisi ei näe. Ei tea, kas see tuleb siis sellest, et edukatel pokkerimängijatest naistel on hea maitse ja riietumisstiil või kasutavad nad enda võlu lauas mängivate meeshordide kukutamiseks.










6. Kõrgushüpe



Mis kiiks mul naiskõrgushüppajatega on, seda ma ei tea. Ma ei pea silmas ainult eesti naiskõrgushüppajaid, kuigi sügav kummardus teilegi. Mingi antilooplik nõtkus ja kergus on nende jalgades ja hüpetes.










5. Iluuisutamine



Ilusad ja pisut muinasjutulise hõnguga naised hüppavad ja maanduvad uiskudele muusika saatel. Emotsioon nende näos lisab vürtsi nende niigi pingul kehade seksapiilsusele. Kahju ainult, et nende juuksed kogu aeg patsis on.










4. Iluvõimlemine



Paindumine koos graatsilisusega on üheks väga kütkestavaks vaatepildiks. Mis siis, kui sa täiuslikult ei maandu või rõngast või linti kinni ei püüa. Mõnikord mulle tundub, et soorituste hindamine läheb segamini graatsia hindamisega.










3. Capoeira



Vallatlev ja oma keha kontrollida suutev naiscapoeirista on vägagi ohtlik mängukaaslane. Ringis mängides ei taha talle justkui viga teha, ent üllatavaid hoope võib ta sulle mänguliselt, naeratavana ja kontrollitud graatsiaga jagada. See on tõeliselt kütkestav, kui naine kontrollib oma keha ruumis, vahet pole, kus asub maa ja kus taevas.










2. Rannavolle



Millegi pärast on rannavõrkpalli mängivatel naistel ühed kõige ilusamad kehad. Nad võivad vahel tunduda äkilised ja pinges, ent selle võitlushimu taga asuv eneseteadlikkus, graatsiline otsusekindlus ja kena tagumik annavad enamusele naistele silmad ette.










1. Jooga



No ei ole olemas seksikamat naist kui naine, kes on teadlik oma kehast. Kui sa armastad oma keha, seega armastad sa iseennast. Kui oskad armastada iseennast, oskad armastada teisi. Ja oi kuidas meile meeldib, kuidas te paindute ja liigute. Ole seksikas, naine, ja mine joogatrenni.


3 kommentaari:

L ütles ...

Hea loetelu =)
Ma käisin kunagi joogas, nüüd ainult jooksen vahest.

Tiiger ütles ...

Jooksmine teeb rinna rõemsaks ja väikseks. Ära siis üle pinguta :)

šoppamine ütles ...

Võistlustants peaks küll esikohal olema..või iluuisutamine..või iluvõimlemine...:)